Meniu temporar

Luna aceasta gătim tempeh.
Tempeh, o mâncare vegană originară din Java, se obține prin fermentarea boabelor de soia, printr-un process care le meține întregi și păstrează proteinele, fibrele alimentare și vitaminele.

Curry lodeh cu tempeh 🌶️🌶️ – Tempeh lodeh – 50 lei

Tempeh (soia) gătit cu fasole verde și ciuperci, într-un curry sumatrez (gulai) cu: lapte de cocos, galangal, ghimbir, nuci candle-nut, turmeric, tamarind, iarbă de lămâie, eșalotă, usturoi. ardei iute cayenne și Thai chili, sare. 450gr: 130gr tempeh (soia), 50gr fasole verde, 50gr ciuperci.
Nu include orezul.

Ciorbă galbenă cu tempeh 🌶️🌶️ – Tempeh kuah kuning – 55 lei

Tempeh (soia) gătit cu turmeric, ghimbir, ghimbir aromat, galangal, turmeric, iarbă de lămâie, busuioc, roșii, usturoi, ardei iute cayenne, ardei iute Thai chili, lime, sare. 450gr: 130gr tempeh (soia).
Nu include orezul.

Tempeh sote – Tempeh manis – 45 lei

Tempeh (soia) sote cu fasole verde, echalot, usturoi, alune candle-nut, sos de soia dulce, piper alb, sare. 400 gr: 130gr tempeh (soia). Original, mâncarea asta se face cu ardei iuți. Dacă doești, cere să fie picantă.
Nu include orezul.

Înapoi la meniul principal

Desert

Băuturi