Meniu 5-6 Mai

Gustări

Gorengan tempeh – tempeh tempura – 15 lei

Tempeh (boabe de soia fermentate cu culturi naturale) și frunze de lime, date prin făină de grâu. Servit cu sos din zahăr palmier lime, ardei iute și usturoi. 4 buc/porție.

Lumpia sayur – Rulouri cu legume – 15 lei

Foaie din făină grâu cu: morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde. Servite cu sos din zahăr palmier lime, ardei iute și usturoi. 3 buc/porție.

Feluri principale vegetariene

Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor – 40 lei

Brocoli tempura și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov. Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi (opțional). 450gr.

Feluri principale cu carne

Rawon 🌶️ – ciorbă neagră de vită cu tăiței – 40 lei

Pulpă de vită gătită la foc mic cu: muguri proaspeți de fasole mung, galangal, kencur (ghimbir aromat), keluwak (intraductibil) iarbă de lămâie, șlotă, usturoi, tamarind, turmeric, frunze de dafin indonezian (daun salam), frunze de lime, sos de soia dulce, coriandru boabe, cumin, scorțișoară, ardei iute cayenne, tăiței din făină de grâu și ou. 500 gr.

Sate ayam – frigărui de pui cu sos de alune – 40 lei

4 frigărui de pulpă de pui și sos Madura: arahide, alune candel nut, ghimbir aromatic, usturoi, lime, sos de soia, zahăr de palmier, șalotă. Servite cu lontong (orez fiert sub presiune), salată de mango, sambal de ardei iuți și usturoi (opțional) și lime. 400gr.

Valori nutriționale și alergeni – descarcă lista